| @VivalaRivera | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: @VivalaRivera Perş. Ocak 31, 2013 5:20 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | nadia says @VivalaRivera Brunettes are the best. |
What's happening? Nadia says
Işıkları kim kapattı ya?
11:45 PM March 15th, 2013 via Twitter for Iphone
Nadia says
Pedofililerle yakından ilgileniyorum.
07:32 AM March 17th, 2013 via Twitter for Iphone
Nadia says
Evinde Crystal şampanya olan varsa beni arasın. Karşılığını öpücükle veriyorus.
8:33 PM March 17th, 2013 from web
Nadia says
Violet'in ağzını burnunu dağıtmak istiyorum bazen. Mesela beni BU SAATTE uyandırdığı için.
5:22 AM March 18th, 2013 via Twitter for Iphone
Nadia says
Sevgili Britney ve Christina, şişkosunuz işte. BUNU KABULLENİN VE ÜSTÜNÜZE BİŞİLER GİYİN!!
7:14 PM March 20th, 2013 from web
| Name Nadia Rivera Location Manhattan, baby! Website Huh? 42 Following | 6,453 Followers | 99 Listed |
763 Tweets 7 Favorites
Following 68[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Followers 6,453 |
| |
|
| |
Alexis Antoinette
CAMBRIDGE | SANAT TARİHİ | IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: @VivalaRivera Cuma Şub. 01, 2013 12:39 pm | |
| Seni özledim. @VivaLaRivera | |
|
| |
Alexis Antoinette
Belirgin Özellikler : Rokesmith. Rp Yaşı : Yirmi iki. Lakap : Tavşan. Mesaj Sayısı : 429
| Konu: Geri: @VivalaRivera Cuma Şub. 01, 2013 12:44 pm | |
| Erkek meselesi yüzünden ölünceye kadar sana küseceğimi düşünmedin herhalde? Hem sana Chanel'den kocaman bi rpaketim var. @VivaLaRivera | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: @VivalaRivera Cuma Şub. 01, 2013 1:15 pm | |
| Neden gelip kendin almıyorsun, hem kahve içeriz. @VivaLaRivera | |
|
| |
Alexis Antoinette
| Konu: Geri: @VivalaRivera C.tesi Şub. 02, 2013 8:05 am | |
| Doğru olduğunu biliyorsun, ama gerginlik çıkmasın bebeğim. Öptüm. @VivaLaRivera | |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: @VivalaRivera Perş. Mart 21, 2013 1:33 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Nadia says @VivalaRivera Üniversite gezelim dedik. N'aber? - pic.twitter.com/WXSg0Tde4:
11:33 AM March 21th, 2013 via Twitter for Iphone |
| |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: @VivalaRivera Cuma Mart 22, 2013 9:02 am | |
| @VivaLaRivera Seni yerim. Bil istedim. *-*
| |
|
| |
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: @VivalaRivera Paz Mart 24, 2013 4:17 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Nadia says @VivalaRivera @keyofthehell CNM BORDO DNTLLİ İÇ ÇAMAŞRNI BZDE UNTMŞSN. GEL AL İSTERSN. GYMNE YRDMCI OLRM. 08:47 PM March 25th, 2013 via Twitter for Iphone |
| |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: @VivalaRivera Çarş. Mart 27, 2013 2:01 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | Heaven @keyofthehell@VivalaRivera OHA CNM YHA. CDDİ OLaMSSIN. KÇ GÜNDR ONU ARYORM .S.S GLİYORM ŞUAN. EVDE OL HANY. )) 12:00 PM Mar 28th, 2013 via Facebook |
| |
|
| |
| @VivalaRivera | |
|