| You've reached Nadia. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Riley Wulf
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: You've reached Nadia. Perş. Ocak 31, 2013 5:09 pm | |
| Sesli mesaj; - Kod:
-
[color=white]1 sesli mesaj![/color] [color=white]From:[/color] Karakter ismi [i]"Konuşmanız"[/i] Kısa mesaj; - Kod:
-
[color=white]1 yeni mesaj![/color] [color=white]From:[/color] Karakter ismi [i]"Mesajınız"[/i] | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: You've reached Nadia. Cuma Mart 22, 2013 1:54 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Elly. "Çok özledim, çok özledim, çok özledim.." | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: You've reached Nadia. C.tesi Mart 23, 2013 5:47 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Ririi. "Nad çaresizce yolunu gözlüyom bilin mi sen bilin mi ya." | |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
Rp Yaşı : 18 Lakap : Pet Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Geri: You've reached Nadia. Ptsi Mart 25, 2013 7:24 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Queen "Uzun zamandır görüşemiyoruz ve sanırım seni özledim kaçık şey." | |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: You've reached Nadia. Ptsi Mart 25, 2013 10:43 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Queen "Hangisi için daha çok heyecanlansam bilemedim. Ama dedikodu seansı için şehrin kuzeyindeki o şarap mahzeninden faydalanmayacaksak beni unut güzelim xx" | |
|
| |
Frankie Chandra
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : pamuk gibi bir şey bu, adeta iyilik meleği. sevmeyen ölsün. Rp Yaşı : on yedi. Lakap : frankenstein. Mesaj Sayısı : 77
| Konu: Geri: You've reached Nadia. Salı Mart 26, 2013 5:05 am | |
| 1 yeni mesaj! From: Riri "sevgilim ya büyükannemi biliyon... zar zor kaçabiliyorum ondan. en yakın zamanda kapında pencerende evinin vs bölgelerinden çıkabilirim, şaşırma jnm" | |
|
| |
Peter Newell
LINCOLN IV. SINIF
| |
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : cincır Rp Yaşı : on yedi buçuk Lakap : pıleygörl Mesaj Sayısı : 563
| Konu: Geri: You've reached Nadia. Paz Mart 31, 2013 6:18 am | |
| 1 yeni mesaj! From: AŞKAAM "SIRF KORKUDAN OLSA BİLE GELİRİM YAVROM. Of çok pis sevişebilirm seninle çok özledim." | |
|
| |
Eloine H. Heaven
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: You've reached Nadia. Perş. Ağus. 01, 2013 2:51 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: AŞKAAM "arayıp soranımız yok... SEVİŞEMEDİK Bİ!!! Bİ SEVİŞEMEDİK!!! DELİRTME BENİ HATUN. BASARIM MALİKANEYİ!!!" | |
|
| |
| You've reached Nadia. | |
|