Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Model fakat avukatlığı da düşünüyor. Rp Yaşı : 18 Lakap : B. Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Houstén Paz Eyl. 16, 2012 10:27 am | |
|
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | | Burchard Houstén @plyboyB New York
- Tweets 1,987 | - Following 2.300 | - Followers 5,000 |
En son Burchard Houstén tarafından Paz Eyl. 16, 2012 10:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
Belirgin Özellikler : Model fakat avukatlığı da düşünüyor. Rp Yaşı : 18 Lakap : B. Mesaj Sayısı : 44
| Konu: Geri: Houstén Paz Eyl. 16, 2012 10:28 am | |
| New York gibisi yok! İnanılmaz.. Burayı seviyorum | |
|
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Houstén Ptsi Eyl. 17, 2012 10:29 am | |
| Eğlenceyi severiz ama polis her zaman mafeder! Gerçi onları da seviyoruz (!) Özellikle de seksi olanları... | |
|
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Houstén Salı Eyl. 18, 2012 5:34 am | |
| Sanki ben tembelmişim(!) gibi konuşuyorlar. Gerçi ben tembel olmayı tercih ediyorum. Eninde sonun bir yerde okuyacağım. Öyle ya da böyle... | |
|
Burchard Houstén
LINCOLN IV. SINIF
| Konu: Geri: Houstén Ptsi Eyl. 24, 2012 10:16 am | |
| Sanırım Rusya tam bana göre. Gerçi orada NY'deki entrikalardan daha çok var. Orada tatil yapmayı mı denesem? | |
|
Cher Burke NYADA | OPERA | I. SINIF
Belirgin Özellikler : I wanna dance and drink vodka. Rp Yaşı : 19 Lakap : Queen, C.Q. Mesaj Sayısı : 745
| Konu: Geri: Houstén Paz Ekim 14, 2012 3:49 am | |
| @plyboyB Parti nerede ben orada! Ama şu an Miami de takılıyorumm | |
|